• primair1
 •  
 • Faciliteiten


  Onze gasten komen aan op de binnenplaats van het oude kloostercomplex. Hier vind je de receptie, het restaurant met terras, de bibliotheek en de sanitair ruimtes die voorzien zijn van alle gemakken. En dat alles in de authentieke sfeer van de Indre.
 • Vrienden van


  De Vrienden van Domaine de Puylagorge staan garant voor een geweldig animatieprogramma. De kinderen gaan de natuur in, fijn spelen, lekker chillen, knutselen en nog veel meer. De slotavond is elke keer weer een geweldige afsluiting waar lang over nagepraat wordt.
 • Rust en ruimte


  Om op Domaine de Puylagorge te komen, verlaat je bij Lignac de verharde weg. Na ruim 2 kilometer langs bos en landerijen wacht je een warm welkom. Je merkt het gelijk; Hier ben je weg van alle hectiek en drukte van alledag. Hier hoef je alleen maar te genieten.
 • Ruim opgezet


  Domaine de Puylagorge is ruim opgezet en alle faciliteiten liggen buiten het terrein met safaritenten, kampeerbungalows en kampeerplaatsen. Zo is privacy en rust gewaarborgd.
 • Natuurlijk


  Puylagorge ligt aan de rand van natuurgebied 'La Brenne". Het heet niet voor niets 'Het land van de duizend meren' want het is een plateau met maar liefst 1200 meren. Deze unieke omgeving is niet voor niets geliefd bij vissers en wandelaars.
 • Toegankelijk


  Puylagorge wil dat iedereen zich welkom voelt. Daarom is alles erop gericht dat een beperking nooit als een handicap voelt. Het park is rolstoeltoegankelijk. Iedereen geniet.
 • Iedereen geniet


  Het park met een authentieke sfeer is ruim van opzet en alles is zo ingericht dat een handicap niet als een beperking voelt. Hier vinden ouders eindelijk de tijd voor dat ene boek terwijl de kinderen zich prima vermaken. Geniet een heerlijke vakantie.
 • Verblijf


  Op Domaine de Puylagorge kun je kiezen tussen een compleet ingerichte accommodatie en een plaats voor je eigen tent of caravan. Dat is kiezen tussen het gemak van alleen je koffers hoeven uitpakken en het vertrouwde bekende. De keuze is aan jou!

Je hoeft hier alleen maar te genieten

Het hele gezin heeft vakantie verdient en het volledige genieten vindt je op Domaine de Puylagorge. Hier vindt je ontspanning voor het hele gezin, het lekker even bijkomen, leuke dingen doen en niets moeten.

Het park met een authentieke sfeer is ruim van opzet en alles is zo ingericht dat niemand een handicap als een beperking voelt. Hier kijkt niemand raar op als je kind harder gilt dan sociaal wenselijk is, hier hoef je niet uit te leggen wat er met je broertje of zusje aan de hand is. Het bijzondere van Puylagorge is dat de meeste gezinnen dezelfde uitdaging kennen in het dagelijks leven. We zien het keer op keer; het herkennen van elkaars ervaringen, de bereidheid om op elkaars kinderen te letten, het elkaar gunnen van wat rust en het met elkaar genieten van de natuur, de Franse zon en de wetenschap dat onze kinderen het leuk hebben met het animatieteam en de andere kinderen. 

Ook als je geen kinderen hebt met een beperking, ben je van harte welkom op Domaine de Puylagorge. De sfeer is zo uniek en kleinschalig dat je snel gecharmeerd zult zijn van dit bijzondere park. Voor iedereen geldt dat we vooraf bespreken wat jullie wensen zijn om te kunnen kijken hoe we zo goed mogelijk kunnen bijdragen aan een heerlijke vakantie. De kinderen kunnen zich voorbereiden met hun eigen deel van de website zodat ook zij weten wat hen te wachten staat. We staan klaar om jullie van harte welkom te heten.

Het is echt waar; op Puylagorge kun je echt voor je tent in alle rust dat boek uitlezen wat je al zo lang niet aan toe komt.

 


Uit ons gastenboek:

"Het was weer vakantie zoals vakantie hoort te zijn."

"Ze heeft de heerlijkste vakantie gehad die ze kon wensen. Ze had zoveel vrijheid en uitdaging! Zelf naar de wc, zelf douchen, zelf brood kopen, noem maar op. Ook naar de Boel van Vermaak zoals ze het zelf noemde, ging ze steeds met veel plezier. Dank voor alles."

"We hebben het weer geweldig naar ons zin gehad dit jaar. heerlijk die rust, lekker voor je tent een boekje lezen, of luieren terwijl de kids zich prima vermaken."

"Het was denk ik ook een goede ervaring voor onze zoon om te ontdekken dat er meer kinderen zijn met een gehandicapte broer of zus en dat je je daar niet voor hoeft te verontschuldigen; op deze camping is alles normaal. Voor ons was het echt genieten van de rust en ruimte om ons heen; het leek wel een reis 50 jaar terug in de tijd in positieve zin! Echt even los van de hectiek en het van alles moeten de rest van het jaar. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!"

 

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.