• ontzorgen1
 • ontzorgen2
 • ontzorgen3
 • ontzorgen4
 • Ontzorgen


  Een speciaal momentje met zijn twee. Even foto's kijken van het kampvuur. "Wat was het gezellig hè?" "Ja, echt cool!
 • Ontzorgen


  Even tijd om een boek te lezen terwijl je dochter lekker aan het zwemmen is met haar eigen begeleider. "Mama ik ga straks nog een keer zwemmen. Je hoeft niet mee hoor!"
 • Ontzorgen


  De bakker brengt elke ochtend vers brood en de kinderen mogen het zelf bij ons komen ophalen. Wat ben je trots als je die grote glimlach ziet: "Mam, de broodjes zijn nog warm!"
 • Ontzorgen


  's Avonds lekker aanschuiven in het restaurant, want zelf koken hoeft niet als je wilt. De bediening kent de kinderen: "Heb je de soep nu al op? Ik vind je een kanjer!

Ontzorgen doen we graag

Puylagorge doet er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken in je vakantie. Door te ontzorgen, willen wij bijdragen aan jouw eigen vakantiegevoel; ontspannen en genieten in heerlijk Frankrijk.
Verse broodjes, elke morgen weer
Als je bij ons brood besteld voor de volgende dag, hoef je het alleen maar bij ons af te halen. Elke morgen wordt het verse brood bij ons afgeleverd. Wij kennen de kinderen en bij ons mogen zij het brood ophalen. Super trots begint de dag veelbelovend.
(H)eerlijk eten zonder enige moeite
Je hoeft de keuken niet in en de afwas mag je ook aan ons overlaten. Elke avond serveren we in ons restaurant een (h)eerlijke maaltijd. De prijs is vriendelijk en het menu van de dag is uitgebalanceerd. Er zijn zelfs mogelijkheden om het gelijk voor de hele week te regelen. Heerlijk toch! 
Jullie eigen ondersteuning meenemen
Jullie ondersteunende hulp (pgb-er) van thuis is welkom op ons park. Je bepaalt zelf hoe jullie dat regelen; een extra tent, een bijzettent of slaapplaats bij jullie in.

Wil je kind met zijn/haar eigen pgb-er mee doen aan het animatieprogramma, dan vragen wij € 5,00 per uur voor het gebruik maken van de voorzieningen.
Extra hulp mogelijk

Wil je extra hulp voor jouw gezin of wil je er even zonder kinderen op uit, dan kan dat. De Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge, de Wigwamvakanties en/of Stichting Jorens voorzien hierin. Of het nu bij ondersteuning bij het douchen gaat, bij het zwemmen, bij het eten of gewoon even oppassen is. Jij vraagt, zij draaien! 

Kijk voor informatie over de begeleidingskosten op het intakeformulier dat je ook via ons toegestuurd krijgt, namens De Vrienden, bij de reservering van het park.

Animatieprogramma van de Vrienden van Puylagorge

De Stichting Vrienden van Domaine de  Puylagorge verzorgt 5 dagen in de week een aantrekkelijk animatieprogramma voor kinderen met beperkingen of handicap (ongeacht leeftijd) en broertjes en zusjes t/m 12 jaar. In categorie 1, voor kinderen met een begeleidingsbehoefte van 1 op 1, kun je zelf kiezen of je de hele dag animatie wil zoals de "bekende wigwamvakanties" dat ook aanbieden of dat je twee keer twee uur wilt inhuren. Het betekent in ieder geval elk keer weer een paar ontspannen uurtjes voor jezelf. Bedenk je eens in wat je daarin zou kunnen doen... Afhankelijk van de zorgbehoefte van jouw kind zijn hier kosten aan verbonden. Zo weet je dat je kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Een geruststellende gedachte. 

Kosten animatie:  zie intakeformulier van Stichting Vrienden Domaine van Puylagorge. Dit formulier sturen we u namens de stichting toe bij uw reservering. 

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.