• vissen1
 • vissen2
 • vissen3
 • vissen4
 • vissen5
 • Prachtig Frankrijk


  La Brenne met haar 1200 meren staat bekend om haar vis mogelijkheden waaronder het vissen op karper. Kom naar Puylagorge en gooi de hengel uit.
 • Prachtig Frankrijk


  De natuur van La Brenne is verrassend en heeft veel moois te bieden aan flora en fauna waaronder deze prachtige paddestoelen.
 • Prachtig Frankrijk


  Elk seizoen is mooi en geeft de omgeving haar kleur: het fel gekleurde koolzaad, de prachtige zonnebloemen, de paarse lavendel, de bonte herfstbladeren en dat alles met een glans van de zon en in een oase van rust.
 • Prachtig Frankrijk


  De Indre is een relatief onbekend departement wat maakt dat hier geen massa toerisme regeert. De streek leent zich geweldig voor wandelen, fietsen, vissen en toertochten langs Middeleeuwse dorpjes.
 • Prachtig Frankrijk


  Kom lekker wandelen en ontdek het geweldige vogelrijkdom, vlinders, libelles en ruim 900 moerasachtige planten waaronder meerdere soorten orchideeën. Elke wandeling is een cadeautje.

Frankrijk is prachtig!

In de zomer is het hier warm en in het voorjaar en najaar heerlijk mild. Je verblijft in de prachtige en afwisselende departement Indre, midden in natuurgebied La Brenne. Van het ontluikende groen in de lente, via de wilde orchideeën, de zonnebloemen en de bloeiende lavendel tot de prachtige herfsttinten, geniet je het jaar rond heerlijk in de Indre. Een onbekend departement maar zeker niet minder bemind.

Het gebied wordt ook wel het 'land van de duizend meren' genoemd. In de 10e eeuw al groeven de monniken hier heet veengebied af voor turf en om visserij mogelijk te maken. Nu is dit een van de meest visrijke gebieden van Frankrijk waar met name karpervissers aan hun trekken komen.

Het natuurgebied biedt bijzondere flora en fauna wat naast vissers ook veel wandelaars trekt. Natuurliefhebbers die zich graag laten leiden, kunnen gebruik maken van onze Nederlands sprekende natuurgids. Deze wijst je op alle bijzonderheden die je onderweg tegen komt. Ga je liever zelfstandig op pad, dan kan dit uiteraard ook. Er ligt een schat aan informatie tot je beschikking klaar op Puylagorge.

Meer informatie over de omgeving

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.