• safaritent4
 • safaritent6
 • safaritent3
 • safaritent2
 • Safaritent


  De zeer ruime safaritenten staan op grote afstand van elkaar met allemaal uitzicht op het kasteel van La Roche Chevreux aan de andere kant van het dal.
 • Safaritent


  De volledig ingerichte keuken met zeer complete keukeninventaris, dubbele elektrische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker zorgen voor het gewenste comfort.
 • Safaritent


  Het uitzicht is prachtig waar je heerlijk op uitkijkt vanaf de houten veranda. Je eigen stukje Frankrijk om je te ontspannen en steeds weer thuis te komen.
 • Safaritent


  Er zijn 5 plaatsen voor een bed of stapelbed. Er staat een 2-persoonsbed. Daarnaast kun je kiezen uit 1-persoonsbedden, stapelbedden en hooglaagbedden. We passen de safaritent graag aan naar gelang jouw wensen.

Safaritent: het luxe kamperen

De 15 zeer ruime safaritenten (54-66 m2) staan op grote afstand van elkaar met allemaal uitzicht op het kasteel van La Roche Chevreux aan de andere kant van het dal. De safaritent staat op een houten platform met een veranda waarop twee lekkere tuinstoelen klaar staan. Het uitzicht is prachtig. Uw eigen stukje Frankrijk om u te ontspannen en steeds weer thuis te komen.

Inrichting

De safaritent heeft twee slaapgedeeltes en een ruim woongedeelte met gezellige eethoek en keuken. De tent is zeer kindvriendelijk geëquipeerd (kinderzithoek, campingbedje, kinderstoel, po etc). De volledig ingerichte keuken met zeer complete keukeninventaris, dubbele elektrische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker zorgen voor het gewenste comfort. Een hoogwaardig bed in de ouderslaapkamer (160x200) en twee aparte eenpersoonsbedden in de kinderkamer (elk 90 x 200) staan garant voor een goede nachtrust.

Aanpassen van de safaritent aan je gezin

Er zijn 5 plaatsen voor een bed of stapelbed. Er staat een 2-persoonsbed. Daarnaast kun je kiezen uit 1-persoonsbedden, stapelbedden en hooglaagbedden. We passen de safaritent graag aan naar gelang jouw wensen.

Wil je iets meer privacy? Neem dan gerust een bijzettentje mee (maximaal 1 per safaritent).

Sanitair

Elke safaritent heeft een campingtoilet (Porta Potti) waar je gebruik van mag maken. Voor het overige sanitair ga je naar een van de twee ruime toiletgebouwen.

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.