• kampeerbungalow2
 • kampeerbungalow1
 • kampeerbungalow3
 • kampeerbungalow4
 • Kampeerbungalow


  De kampeerbungalows kenmerken zich door de houten wanden en het dak van tentdoek met van binnen een grote leefruimte. Het biedt een prettige balans tussen eenvoud en luxe.
 • Kampeerbungalow


  De grote zeshoekige open ruimte is ingericht met lekkere bedden, een woondeel en een open keuken met een elektrische dubbele kookplaat, een koelkast, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een zeer complete keukeninventaris.
 • Kampeerbungalow


  De houten bungalows met een dak van tentdoek (24m2 groot) zijn licht, huiselijk en super gezellig en geschikt voor 2 tot max 6 personen. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de omgeving.
 • Kampeerbungalow


  Buiten op het terras staat een picknicktafel met een grote parasol en twee gemakkelijke tuinstoelen. Mocht het in het voor- of naseizoen 's avonds afkoelen dan houdt de kachel het heerlijk behaaglijk.

De kampeerbungalows: eenvoud en luxe in balans

De kampeerbungalows van Puylagorge zijn een combinatie van de eenvoud van kamperen met de luxe van een bungalow. Deze houten huisjes met een dak van tentdoek (24m2 groot) zijn licht, huiselijk en super gezellig en geschikt voor 2 tot max 6 personen. De twee openslaande deuren zorgen voor een optimaal contact met de omgeving.
Inrichting
De kampeerbungalow is een hele gezellige, vriendelijke manier van kamperen. De grote zeshoekige open ruimte is ingericht met lekkere bedden, een woondeel en een open keuken met een elektrische dubbele kookplaat, een koelkast, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een zeer complete keukeninventaris. Mocht het in het voor- of naseizoen 's avonds wat afkoelen dan houdt de kachel het heerlijk behaaglijk. Buiten op het terras staat een picknicktafel met een grote parasol en twee gemakkelijke tuinstoelen.
Aanpassen van de kampeerbungalow aan uw gezin
Er zijn 3 plaatsen voor een bed, stapelbed of hooglaagbed. Dat biedt bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:
 • Een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed of een stapelbed (3 of 4 personen)
 • Een 2-persoonsbed en een hooglaagbed (3 personen)
 • Drie eenpersoonsbedden of drie stapelbedden (3-6 personen)
Wilt je iets meer privacy? Neem dan een bijzettentje mee (max 1 per kampeerbungalow).
Sanitair

Elke kampeerbungalow heeft een campingtoilet (Porta Potti) waar je gebruik van mag maken. Voor het overige sanitair ga je naar een van de twee ruime toiletgebouwen.

 

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.