•  
 • primair1
 • Verblijf


  Op Domaine de Puylagorge kun je kiezen tussen een compleet ingerichte accommodatie en een plaats voor je eigen tent of caravan. Dat is kiezen tussen het gemak van alleen je koffers hoeven uitpakken en het vertrouwde bekende. De keuze is aan jou!
 • Natuurlijk


  Puylagorge ligt aan de rand van natuurgebied 'La Brenne". Het heet niet voor niets 'Het land van de duizend meren' want het is een plateau met maar liefst 1200 meren. Deze unieke omgeving is niet voor niets geliefd bij vissers en wandelaars.
 • Vrienden van


  De Vrienden van Domaine de Puylagorge staan garant voor een geweldig animatieprogramma. De kinderen gaan de natuur in, fijn spelen, lekker chillen, knutselen en nog veel meer. De slotavond is elke keer weer een geweldige afsluiting waar lang over nagepraat wordt.
 • Toegankelijk


  Puylagorge wil dat iedereen zich welkom voelt. Daarom is alles erop gericht dat een beperking nooit als een handicap voelt. Het park is rolstoeltoegankelijk. Iedereen geniet.
 • Ruim opgezet


  Domaine de Puylagorge is ruim opgezet en alle faciliteiten liggen buiten het terrein met safaritenten, kampeerbungalows en kampeerplaatsen. Zo is privacy en rust gewaarborgd.
 • Rust en ruimte


  Om op Domaine de Puylagorge te komen, verlaat je bij Lignac de verharde weg. Na ruim 2 kilometer langs bos en landerijen wacht je een warm welkom. Je merkt het gelijk; Hier ben je weg van alle hectiek en drukte van alledag. Hier hoef je alleen maar te genieten.
 • Faciliteiten


  Onze gasten komen aan op de binnenplaats van het oude kloostercomplex. Hier vind je de receptie, het restaurant met terras, de bibliotheek en de sanitair ruimtes die voorzien zijn van alle gemakken. En dat alles in de authentieke sfeer van de Indre.
 • Iedereen geniet


  Het park met een authentieke sfeer is ruim van opzet en alles is zo ingericht dat een handicap niet als een beperking voelt. Hier vinden ouders eindelijk de tijd voor dat ene boek terwijl de kinderen zich prima vermaken. Geniet een heerlijke vakantie.

Onbeperkt genieten

Vakantiepark Domaine de Puylagorge ligt in het mooie natuurgebied La Brenne (departement Indre, Midden Frankrijk). Het is dé plek voor mensen met en zonder een beperking of handicap, jong en oud, om onbeperkt te genieten van een vakantie. Op Puylagorge doet iedereen mee, telt iedereen mee. En wil je even niet mee doen, dan is dat ook goed. Je komt hier voor je plezier.
 • Als ouders van een kind met een beperking vind je hier de rust en tijd voor jezelf. Tijd voor dat ene boek waar je maar niet aan toe kwam. Dat is pas genieten!
 • Als gezin met kinderen zonder beperking ben je hier even welkom. Puylagorge is een heerlijke vakantie voor iedereen! 
 • Kinderen hebben hier een droomtijd met dieren, vriendjes, leuke doe-dingen en overal mensen die een oogje in het zeil houden. Spelen, gillen en hard lachen. 't Is vakantie!
 • Groepsreizen met mensen met een beperking vinden hier de beste uitvalsbasis om met elkaar het echte Franse leven te genieten. Vive la France!
 • Vakantiegangers zonder kinderen die zich gesteund willen voelen, heten we buiten de schoolvakanties van harte welkom. Wie dat wil, vindt hier hulp en ondersteuning.
 • En heb je geen beperking, maar ben je wel nieuwsgierig naar al het moois wat Regionaal Natuurpark La Brenne te bieden heeft, kom dan ook buiten de schoolvakanties. De omgeving biedt geweldige mogelijkheden voor wandelaars en karpervissers. In alle rust geniet je bij ons dan "het land van de duizend meren".
Het maakt dus echt niet uit, wie je bent en wat je kunt. Puylagorge is er voor jou!
 
Met warme groet, 
Jeanine en Tim van Dam
famvandam1

PS: Stichting Vrienden van Domaine de Puylagorge heeft samen met ons in 2013 het zwembad gerealiseerd!
Iedereen heeft daar in de zomer enorm van genoten.

 

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.