•  
 • primair1
 • Toegankelijk


  Puylagorge wil dat iedereen zich welkom voelt. Daarom is alles erop gericht dat een beperking nooit als een handicap voelt. Het park is rolstoeltoegankelijk. Iedereen geniet.
 • Faciliteiten


  Onze gasten komen aan op de binnenplaats van het oude kloostercomplex. Hier vind je de receptie, het restaurant met terras, de bibliotheek en de sanitair ruimtes die voorzien zijn van alle gemakken. En dat alles in de authentieke sfeer van de Indre.
 • Natuurlijk


  Puylagorge ligt aan de rand van natuurgebied 'La Brenne". Het heet niet voor niets 'Het land van de duizend meren' want het is een plateau met maar liefst 1200 meren. Deze unieke omgeving is niet voor niets geliefd bij vissers en wandelaars.
 • Vrienden van


  De Vrienden van Domaine de Puylagorge staan garant voor een geweldig animatieprogramma. De kinderen gaan de natuur in, fijn spelen, lekker chillen, knutselen en nog veel meer. De slotavond is elke keer weer een geweldige afsluiting waar lang over nagepraat wordt.
 • Iedereen geniet


  Het park met een authentieke sfeer is ruim van opzet en alles is zo ingericht dat een handicap niet als een beperking voelt. Hier vinden ouders eindelijk de tijd voor dat ene boek terwijl de kinderen zich prima vermaken. Geniet een heerlijke vakantie.
 • Ruim opgezet


  Domaine de Puylagorge is ruim opgezet en alle faciliteiten liggen buiten het terrein met safaritenten, kampeerbungalows en kampeerplaatsen. Zo is privacy en rust gewaarborgd.
 • Rust en ruimte


  Om op Domaine de Puylagorge te komen, verlaat je bij Lignac de verharde weg. Na ruim 2 kilometer langs bos en landerijen wacht je een warm welkom. Je merkt het gelijk; Hier ben je weg van alle hectiek en drukte van alledag. Hier hoef je alleen maar te genieten.
 • Verblijf


  Op Domaine de Puylagorge kun je kiezen tussen een compleet ingerichte accommodatie en een plaats voor je eigen tent of caravan. Dat is kiezen tussen het gemak van alleen je koffers hoeven uitpakken en het vertrouwde bekende. De keuze is aan jou!

Ook groepen vinden hun weg naar Puylagorge

Domaine de Puylagorge met onbeperkte mogelijkheden verwelkomt het hele jaar door groepen gasten. Als groep slaap je verdeeld over de luxe safaritenten en/of sfeervolle kampeerbungalows en eet je (h)eerlijk met elkaar in de groepsruimte van ons restaurant.

En verder…? Dat bepalen jullie zelf. Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor ons programma "Kom Frankrijk Proeven". De keuze is aan jullie! Wij helpen waar jullie dit willen. 

 

MEE Reizen schreef ons het volgende na hun verblijf op Puylagorge:

Wij van MEE reizen hebben super veel plezier gehad de afgelopen dagen! Het begon al goed met de ontvangst! We zijn zeer gastvrij ontvangen met koffie, thee en lekkers. We waren erg blij met de vele vrijwilligers die vol enthousiasme voor ons klaar stonden.

De speurtocht, spelletjesdag en de bonte avond vielen erg in de smaak. Evenals het helpen verzorgen van de dieren en het werken in de tuin. Het mogen koken in keuken was ook erg leuk en heeel lekker!! Het was een super vakantie. Hierbij heel erg bedankt.

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.