• faciliteiten1
 • faciliteiten2
 • faciliteiten3
 • faciliteiten4
 • zwembad
   
 • Faciliteiten


  Vanuit de moes- en kruidentuin wordt in het restaurant (H)eerlijk gekookt. Het is altijd leuk om even te kijken wat er nu weer groeit en bloeit.
 • Faciliteiten


  Puylagorge heeft 2 sanitair gebouwen met in totaal: 5 toiletten, 4 douches, 3 badkamers met invalidentoilet én aangepaste douche. Een douchestoel en douchebrancard zijn beschikbaar.
 • Faciliteiten


  Achter de moestuin ligt de dierenweide met kleine geitjes, kippen, konijnen en onze lieve ezel Bisous.
 • Faciliteiten


  Het toiletgebouw kenmerkt Puylagorge. Alles is erop gericht dat niemand zich belemmerd hoeft te voelen. Alles is aanwezig.
 • Faciliteiten


  En natuurlijk mag een zwembad niet ontbreken want niets is lekkerder dan een frisse duik op een warme dag.

Faciliteiten

Onze gasten komen aan op de binnenplaats van het oude kloostercomplex. We noemen dit 'De Cour' wat in het Frans 'het hart' betekent en dat zegt alles. Dit is hèt hart van Puylagorge. Hier komt alles samen. Hier vind je het restaurant, de bibliotheek met boeken en spelletjes en de sanitair ruimtes. Hier heten we je welkom. Hier is altijd iemand te vinden voor een praatje. Hier kun je lekker eten en hier vieren we de slotavond waarop we samen terugblikken op een geweldige vakantie.

Sanitair

Puylagorge heeft 2 sanitair gebouwen met in totaal: 5 toiletten, 4 douches, 3 badkamers met invalidentoilet én aangepaste douche, 2 afwasplaatsen en 2 wasmachine´s. Een douchestoel, douchebrancard en tillift zijn beschikbaar.

Te vinden op Puylagorge

Gescheiden van het terrein met de kampeerplaatsen, safaritenten en kampeerbungalows vind je op Puylagorge een gezellig dierenverblijf, een gezonde kruiden- en groentetuin, een verfrissend zwembad, een leuke speeltuin, een jeu de boules baan, de animatieruimtes van het animatieteam, een basketbalveld, een volleybalveld en natuurlijk een kampvuurplaats.

Verder voor het plezier

En voor wie dat verder wil is er Wifi, een pingpongtafel, een voetbaltafel, diverse fietsjes en skelters, een verkleedhoek, 8 trampolines en een opblaaskussen.

Broodservice

Voor vers stokbrood en lekkere croissants hoef je het terrein ook niet af. Als je de dag ervoor aangeeft wat je nodig hebt, ligt het ’s morgens voor je klaar.

Youtube Kanaal

Puylagorge betekent onbeperkt genieten. Dit zie je terug in de filmpjes van ons Youtube Kanaal.

SP4 ContactRoute

Contact en route

Contact opnemen met Domaine de Puylagorge of uw route plannen per auto, trein of vliegtuig.

Fotoalbum

Wil je meer zien van Domaine de Puylagorge? Kijk dan in ons fotoalbum met foto's van gasten.

Gastenboek

Lees hier wat anderen zeggen over Puylagorge of laat hier zelf jouw ervaring achter.